sâmbătă, 18 ianuarie 2014

De ce imi plac femeile mai in varsta?

Se spune ca atunci cand dragostea te loveste, nu mai tii cont de absolut nimic, incalci toate regulile si te lasi prada sentimentelor. Toata lumea zice ca trebuie sa existe egalitate intre barbati si femei... niciodata nu va exista deoarece, o femeie tanara care se cupleaza cu un barbat mai in varsta se zice despre ea ca este o rebela, care umbla dupa bani. Un barbat care se cupleaza cu o femeie mai invarsta nu este privit asa, este privit precum un adevarat mascul deoarece a reusit sa cucereasca o femeie matura.

Eu nu am fost cuplat cu femei mai in varsta ca mine ca sa fiu apreciat de tovarasi ( genul ala de aprecieri , "bine ma!", "bravo gigele", bla bla bla...) ... Din fiecare relatie cu femeile mai in varsta am avut numai de invatat. Orice barbat poate zice ca nu exista diferenta , dar va inselati. Femeile mai mari ca varsta au o alta perspectiva asupra vietii. Dupa parerea mea, un barbat reuseste alaturi de o femeie mai in varsta ca el sa se maturizeze, sa creasca.

Sa fii cu o femeie mai in varsta este o experienta unica. Femeile mai mature gandesc total altfel, sunt deschise la ce e nou, sunt independente si stiu cum sa se comporte intr-o relatie.Tinerele sunt extrem de imature, de copilaroase, de rasfatate. Nici nu stiu ce vor de la viata.

O femeie mai matura poate usor seduce un barbat , iar daca acesta nu se ridica totusi la standardele ei poate fi usor inlaturat. Nu va puteti imagina cat de bine se poate juca o femeie mai in varsta cu mintea unui barbat. Se joaca in asa fel incat nici el nu isi da seama, iar apoi s-ar putea sa zica "Ne despartim. Nu mai esti barbatul de la inceput! " . Comic dar adevarat :) ! Dar nu va speriati s-ar putea sa ramaneti prieteni/amici , depinde de voi.

Deci baieti, dupa cum e si vorba : "Gaina batrana face zeama buna" , puteti alerga dupa femei mature dar daca incercati sa va combinati cu toate sar putea sa iesiti sifonati.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu